Информационна кампания за гражданите на столицата

10.01.2016

От началото на 2016 г. ГИС-София ЕООД стартира рекламно-информационна кампания насочена към гражданите на столицата. Целта е да се предостави достъпна информация по въпроси свързани с кадастъра, устройственото планиране и отговорните институции, към които следва да се обърнат хората във връзка с различни въпроси касаещи недвижимите имоти.

За целта на кампанията във всички районни администрации на Столична община са разпространени печатните материали, в които са представени основни въпроси касаещи недвижимите имоти - изработване на комбинирани скици; възстановяне на собствеността върху бивши земеделски земи; промяна на предназначението на земята; изменение на кадастрална карта и др. На достъпен език е обяснено какво следва да се прави в конкретния случай, както и с какво ГИС-София ЕООД, като дружество на Столична община, би могло да бъде полезно за гражданите. Дипляната съдържа още обзорна карта на столицата, на която са отразени жилищните квартали, схема на софийското метро с отбелязани метростанции и местоположението на важни институции като Столична община, Направление “Архитектура и градоустройство”, Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК), Общински служби “Земеделие”.

Безплатните информационни материали бихте могли да ги намерите още в сградата на Направление "Архитектура и градоустройство" и в офисите на ГИС-София ЕООД.

Сподели